Donacija Zagrebačke pivovare

Pomoć beskućnicima
20 travnja, 2020
Svjetski dan beskućnika
11 listopada, 2020

Najsrdačnije se zahvaljujemo Zagrebačkoj pivovari u ime korisnika, volontera i zaposlenika Hrvatske mreže za beskućnike i njenih 13 članica iz cijele Hrvatske na ovoj vrijednoj donaciji i ukazanom povjerenju!
Zahvaljujemo na prepoznavanju potreba za unapređenjem postojećih i razvojem novih usluga za socijalno najisključeniju skupinu naših sugrađana te prepoznavanju truda i rada zaposlenika i volontera koji neovisno o poteškoćama i problemima korisnika požrtvovano rade na zaštiti i ostvarivanju njihovih prava, integraciji i socijalnom uključivanju u uvjerenju osvarivanja vizije HMB-a: „Nitko gladan, nitko bez krova nad glavom i nitko bez podrške“
Beskućništvo je izuzetno kompleksna problematika, koja osim problema stanovanja obuhvaća i čitav niz socijalnih i zdravstvenih poteškoća u životu pojedinca. Ispred svakog čovjeka koji živi na ulici, izuzetno je težak i dug put integracije u zajednicu na kojem trebaju podršku svih sektora, uključujući i ovakav oblik podrške Zagrebačke pivovare.
Podrška Zagrebačke pivovare značajna ne samo s financijskog aspekta, ona je i moralna podrška nama i našim članicama te afirmacija solidarnosti i filantropije u zajednici.
Neka im se kroz poslovne rezultate vrati sva dobrota i humanost koju su ovim činom pokazali za naše najugroženije sugrađane.
Donaciju ćemo iskoristiti za nabavku opreme, uređaja i sitnog inventara za prihvatilišta i prenoćišta, nabavku kompleta za preživljavanje u zimskim uvjetima te adaptaciju prostora Centra za beskućnike u Karlovcu i adaptaciju ili udio u najmu prostora Centra za pomoć i podršku beskućnicima Hrvatske mreže beskućnika.

Više: https://dobriljudi.ozujsko.com/nasi-partneri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)