!OBAVIJEST!

25 siječnja, 2024

Obavještavamo korisnike, volontere, donatore, suradnike, partnere i sugrađane da naši boravci za beskućnike od 13.05.2024. sele na novu adresu, Šćitarjevska 11 (Peščenica).

Radi poboljšanja postojećih i razvoja novih usluga boravka za svoje korisnike, Udruga PET PLUS i Hrvatska mreža za beskućnike su „udružile snage“ te zajedno unajmile novi prostor koji omogućuje boravak korisnike od 8.00 do 16.00 sati.

U sklopu boravka korisnicima će se osigurati pranje i sušenje rublja, tuširanje, šišanje, dijeljenje odjeće i obuće, jednostavan doručak i topli napici, korištenje računala, psihosocijalna podrška, pomoć pri zapošljavanju, rješavanje statusnih problema, ostvarivanje prava iz sustava socijalne skrbi i druge usluge koje doprinose rješavanju problema i poteškoća svakog pojedinca.

Ovim putem također zahvaljujemo svim volonterima i donatorima koji sudjeluju u poboljšanju naših usluga donoseći higijenske potrepštine, konzerviranu hranu, kolače i slastice, odjeću, obuću i ostalo. Hvala im što sudjeluju i imaju osjećaj za potrebe naših korisnika, kako u materijalnom obliku tako i u socijalnom segmentu.

Zahvaljujemo Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Gradu Zagrebu na financijskoj podršci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)