Konferencija “Beskućništvo u Republici Hrvatskoj-stanje i perspektiva”

test
19 lipnja, 2023
25 siječnja, 2024

U Zagrebu je 15. rujna 2022. održana konferencija „Beskućništvo u Republici Hrvatskoj – stanje i perspektiva“. Konferenciju su zajednički organizirali Hrvatska udruga socijalnih radnika i Hrvatska mreža za beskućnike u sklopu projekta Nova perspektiva za beskućništvo.

Konferenciji je nazočila državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike gđa. Margareta Mađerić sa suradnicama i 140 sudionika iz socijalne skrbi, zdravstva, zapošljavanja te jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

U panel raspravi su sudjelovali: Tena Šimonović Einwalter, pučka pravobraniteljica; Tatjana Katkić Stanić, ravnateljica Zavoda za socijalni rad, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike; Ivana Sokolov, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti i mlade Grada Pule i Zvonko Mlinar, izvršni predsjednik Hrvatske mreže za beskućnike.

Zahvaljujemo svim sudionicima na odazivu, a posebno izlagačima i sudionicama panel rasprave te moderatorici panel rasprave prof. dr. Olji Družić Ljubotina i moderatorici konferencije Barbari Vid.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)